ΝΕΑ

Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΑΣ-DAIKIN σας εύχεται...

Christmas

Κορονοϊος και κλιμαστικό

Με αφορμή την εξάπλωση του κορονοϊού στην χώρα μας, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε την αναγκαιότητα λήψης κατάλληλων μέτρων για την σωστή λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων:

Η εταιρεία μας με σεβασμό στους τεχνικούς και τους πελάτες της, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα υγιούς προστασίας και χρησιμοποιώντας προϊόντα καθαρισμού νέας γενιάς στις υπηρεσίες συντήρησης των κλιματιστικών μηχανημάτων, θα σας εξυπηρετήσει με την ίδια συνέπεια και ποιότητα παρέχοντας σας υπηρεσίες και προϊόντα υψίστης ποιότητας όπως κάνει τα τελευταία 40 χρόνια.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για την συντήρηση του κλιματιστικού σας, εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες υγιούς διαβίωσης στον χώρο κατοικίας ή εργασίας σας.

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι...

Black Friday

Αυτήν την Black Friday ανεβάζουμε την θερμοκρασία & χαμηλώνουμε τις τιμές μας με τις super προσφορές μας σε κλιματιστικά υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής, με βέλτιστη απόδοση για ιδανική ατμόσφαιρα στο χώρο σας αθόρυβα & οικονομικά.
Offer 1 Offer 2 Offer 3
Offer 4 Offer 5 Offer 6

Επιστολή συντήρησης

Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για την εαρινή φροντίδα του κλιματισμού σας! Στη Δ. Σάλτας Clima φροντίζουμε τον εξοπλισμό σας με τεχνογνωσία, επαγγελματισμό και συνέπεια εδώ και σαράντα χρόνια.
Περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : ΨΥΚΤΙΚΟΣ

Ζητείται ΨΥΚΤΙΚΟΣ για υπηρεσίες εγκατάστασης & συντήρησης συστημάτων κλιματισμού, εξαερισμού & θέρμανσης.


Απαραίτητα προσόντα:

Παροχές:

❄ Απολαύστε ζεστό κλίμα στο χώρο σας ακολουθώντας τις συμβουλές μας. ❄

Διάγνωση βλαβών

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της νέας αναδιοργάνωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών συντήρησης που παρέχουμε, ο έλεγχος της απόδοσης καλής λειτουργίας των συστημάτων κλιματισμού DAIKIN (VRV-SKYAIR-ΨΥΚΤΩΝ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ) θα εκτελείται πλέον με τη χρήση διαγνωστικών εργαλείων είτε μέσω Bluetooth είτε μέσω διαδικτύου.
Με την μέθοδο αυτή θα προλαμβάνουμε την άμεση επίλυση πιθανών προβλημάτων λειτουργίας.

Ανακύκλωση κλιματιστικού

Αντικαταστήστε τώρα το κλιματιστικό σας, φθηνότερα, με την ΑΠΟΣΥΡΣΗ του παλαιού.
Καλέστε μας για περισσότερα.

Η ενδοδαπέδια θέρμανση ήταν μινωϊκή εφεύρεση;

Απίστευτο, αλλά αληθινό! Αρχαιολογικές έρευνες αποδεικνύουν ότι η σύγχρονη μέθοδος ενδοδαπέδιας θέρμανσης έχει τις καταβολές της στη μινωική περίοδο. Θρίαμβος και πάλι του Ελληνικού Πνεύματος!

Περισσότερα...

Επιστολή συντήρησης Απρίλιος 2018

Επικοινωνούμε μαζί σας με σκοπό να σας υπενθυμίσουμε την αναγκαιότητα της τακτικής συντήρησης των συστημάτων κλιματισμού που λειτουργούν στο χώρο σας διότι δεν είναι καιρός να χάνετε χρήματα!
Περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ DAIKIN STYLISH FTXA

FTXA-AT FTXA-AS FTXA-AW

Η Daikin εγκαινιάζει τη νεα σειρά Daikin Stylish FTXA, ένα αξιοσημείωτο μείγμα εικονικού σχεδιασμού και μηχανικής τελειότητας, με κομψό φινίρισμα σε ματ κρυσταλλικό λευκό, ασήμι και μαύρο με υφή ξύλου το οποίο συνδυάζεται με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση. Το Stylish έχει βραβευτεί με Good Design Award 2017 για την καινοτομία του και τις χρηστικές του ικανότητες.

Η σειρά Stylish παρέχει την υψηλότερη απόδοση με βαθμολογίες A +++ για τη θέρμανση και την ψύξη. Με διαστάσεις 79,8 cm X 18.9 cm X 29,5 cm είναι η λεπτότερη και η πιο συμπαγής εσωτερική μονάδα κλιματιστικού στην αγορά.

Το νεο Stylish χρησιμοποιεί ανεμιστήρα με νέα σχεδίαση που πετυχαίνει τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα, με αποτέλεσμα την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση και χαμηλά επίπεδα θορύβου. Επίσης, χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένα πτερύγια για να δημιουργήσει την επίδραση Coanda, τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα για ένα άνετο κλίμα στον χώρο μας. Ο αισθητήρας ( Grid eye sensor) ανιχνεύει τη θερμοκρασία της επιφάνειας του δωματίου και σε συνδυασμό με την ρύθμιση ανεμιστήρα - συμπιεστή, δημιουργείται ένα πιο άνετο κλίμα στον χώρο μας με σωστή ισορροπία μεταξύ θερμοκρασίας και υγρασίας.

Επίσης, το Stylish FTXA χρησιμοποιεί την τεχνολογία Flash Streamer για την απομάκρυνση σωματιδίων, αλλεργιογόνων, μυρωδιών και ιών και παρεχοντάς μας υψηλή ποιότητα αέρα στον χώρο μας!

Τέλος, με το Daikin Online Controller στον στάνταρ εξοπλισμό του, η σειρά κλιματιστικων Stylish FTXA μπορεί να ελεγχθεί πλήρως μέσω του smartphone σας ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.


Νέα σειρά DAIKIN SENSIRA FTXF-A

SENSIRA
Περισσότερα...

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» με πολλές προσφορές!
Περισσότερα...

Πρόστιμο 2.000 ευρώ για εγκατάσταση κλιματιστικού χωρίς άδεια

«Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος αποδέχθηκε εισήγηση της υπηρεσίας Ανάπτυξης κι επέβαλε πρόστιμο 2.000 ευρώ σε ιδιώτη. Συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούνιο στην πόλη μας αστυνομικός έκανε έλεγχο σε κατοικία, την ώρα που σε αυτήν εγκαθίσταντο κλιματιστικό. Από τον έλεγχο προέκυψε ότι ο τεχνίτης που δούλευε και τοποθετούσε το κλιματιστικό δεν είχε την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια αρχιτεχνίτη ψυκτικού, σύμφωνα με νόμο του 2011. Το πρόστιμο επιβλήθηκε στον ιδιώτη που τοποθετούσε την κλιματιστική μονάδα. Πριν την επιβολή του προστίμου κι όσο η υπόθεση εκκρεμούσε στην υπηρεσία ζητήθηκαν οι απόψεις του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, της νομικής υπηρεσίας της Περιφέρειας ΑΜΘ, του ΤΕΕ ΑΜ. Κατά της απόφασης αυτής επιτρέπεται προσφυγή για λόγους νομιμότητας, εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από την κοινοποίησή της στον ενδιαφερόμενο.»

πηγή: Εφημερίδα Πρωινή Καβάλα, 23 Ιανουάριος, 2018, 7:14 πμ
https://www.proininews.gr/

ΕΥΧΕΣ

Η Γέννηση του Χριστού ας σημαίνει την αρχή

για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως!Τις καλύτερες ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα!Christmas

Καινούριος λέβητας φυσικού αερίου

van
Περισσότερα εδώ...

Φθινόπωρο… χειμώνας…

Τι θέλουμε; Ηρεμία, χαλάρωση και μια τέλεια ατμόσφαιρα!
Εμείς στη Δ. ΣΑΛΤΑΣ φροντίζουμε για όλα αυτά!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ραντεβού για να σας προσφέρουμε την πλέον ποιοτική συντήρηση του κλιματιστικού σας.

van

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...

winner

Γιατί χρειάζεστε αφυγραντήρα;

Διώξτε την υγρασία έξω από το σπίτι και απολαύστε υγιεινή ατμόσφαιρα!
Στεγνώστε τα ρούχα σας όταν βρέχει.
Αφυγραντήρας αθόρυβος και με ιονιστή! Η μόνη λύση!

Περισσότερα εδώ...

dehumidifier

Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός!!!

Επίσκεψη αντιπροέδρου DAIKIN Ευρώπης

Ήρθε η ώρα για την καλοκαιρινή συντήρηση του κλιματιστικού σας

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί ο καιρός για να φροντίσετε την δροσιά του χώρου σας καθότι οι θερμοκρασίες προβλέπονται πολύ υψηλές έως ακραίες!
Kαλέστε μας να σας προσφέρουμε την πλέον ποιοτική συντήρηση του κλιματιστικού σας με την τεχνογνωσία αδειούχων ψυκτικών και την πιστοποίηση των πλέον έγκυρων και αβλαβών καθαριστικών μέσων, ΣΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!
Στόχος μας, τα τελευταία τριάντα χρόνια της πορείας μας, είναι ο σεβασμός στον πελάτη με την παροχή των πλέον αποδοτικών προϊόντων της αγοράς και την πλέον ειλικρινή και ποιοτική παροχή υπηρεσίας.


engineer

Τι είναι τα νέα ψυκτικά υγρά R-32;

Η Daikin είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο που παρουσίασε αντλίες θερμότητας και κλιματιστικά με R-32. Αυτό το ψυκτικό έχει διάφορα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα. Έχει μεγάλη ενεργειακή απόδοση και επιτρέπει τη χρήση φορτίου χαμηλότερων εκπομπών ισοδυνάμου CO2.
Περισσότερα εδώ...

Το νέο πρόγραμμα της DAIKIN: Stand by me

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!


Stand by me

Περισσότερα εδώ...

Νέα επαναστατική σειρά Daikin BLUEVOLUTION

Καθαριστής αέρα Ururu της Daikin

Ο καθαριστής αέρα Ururu της Daikin

Περισσότερα εδώ...

Μείνετε συντονισμένοι για τους διαγωνισμούς που τρέχουν κατά καιρούς στη σελίδα μας στο Facebook!

Δώσε στις ηλεκτρικές συσκευές σου μια δεύτερη ευκαιρία

Η «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΑΣ» με γνώμονα πάντα την προστασία του περιβάλλοντος, συνεργαζόμενη επί σειρά ετών με την «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕ», σας ενημερώνει ότι συμμετέχει στην προώθηση της εναλλακτικής διαχείρισης-ανακύκλωσης αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.
Περισσότερα εδώ...

Τώρα η ποιότητα της DAIKIN παρέχεται με έως και 24 άτοκες δόσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 455.148, ή επισκεφτείτε μας στο κατάστημα μας Αρτάκης 6 & Πασσαλίδη 147 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη (χάρτης)

Κάτι πολύ χρήσιμο για την ποιότητα στη ζωή μας...

Τελος πια στο χρονοβόρο άπλωμα των ρούχων!
Τέλος πια στην υγρασία που μας ταλαιπωρεί στο σπίτι και στους χώρους εργασίας!
Τέλος στη μούχλα που φωλιάζει στις γωνιές & τις ντουλάπες του σπιτικού μας!


Αφυγραντήρες

Ρωτήστε μας για περισσότερα...

Αντικατάσταση κλιματιστικού 2016

Γι’ αυτό αξίζει να εξεταστεί η τοποθέτηση ενός συστήματος αντικατάστασης που χρησιμοποιούν τα χημικά υγρά νέας γενιάς R-32 ή τα κλασικά R-410a, ειδικά για συστήματα κλιματισμού με μεγάλες επιπτώσεις στην καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης...


Περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ καθώς και εδώ: Τεχνολογία αντικατάστασης DAIKIN".


Νέα Προωθητική Ενέργεια Δανείων για Επισκευή / Ανακαίνιση από την DAIKIN ΕΛΛΑΣ

DAIKIN Emura the next generation

kati

Σεμινάριο Παρουσίασης Αντλιών Θερμότητας ALTHERMA

Στις 23/10/2013 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο – παρουσίαση για τις ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ALTHERMA της DAIKIN στον χώρο της εταιρείας μας , από τον Μηχανικό της DAIKIN ΕΛΛΑΣ κο . Βασίλη Κοκκίνη , σε συνεργάτες μας - μηχανικούς – θερμουδραυλικούς και ψυκτικούς .


kati kati

Νέα γενία ψυκτικών μέσων ( R32 )

r32 R32: Βασικές Οδηγίες 1. Όταν εκτελούνται εργασίες σε εσωτερικό χώρο Βεβαιώσου ότι υπάρχει πάντα βεβιασμένος αερισμός με ανεμιστήρα (+ 500 m³/h) ώστε να υπάρχει ροή νωπού αέρα ...


Περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.


Οδηγίες χρήσης κλιματιστικού μηχανήματος

Για την οικονομικότερη λειτουργία του κλιματιστικού σας , καθώς και το μικρότερο κόστος κατανάλωσης σε ρεύμα οι ρυθμίσεις οι οποίες μπορείτε να κάνετε είναι ...


Περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.


Οδηγίες χρήσης για λέβητα αερίου

Για την οικονομικότερη λειτουργία του καυστήρα σας , το μικρότερο κόστος κατανάλωσης και για την αποδοτικότερη λειτουργία οι ρυθμίσεις οι οποίες μπορείτε να κάνετε είναι ...


Περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.


Τι είναι η ασθένεια των Λεγεωνάριων ;

Η ασθένεια των λεγεωνάριων είναι η προσβολή των πνευμόνων (πνευμονία) από το βακτήριο που καλείται Legionella pneumonophila.Το όνομά της προέρχεται από ένα συμβάν το 1976 σε ένα συνέδριο στη Φιλαδέλφεια Αμερικανών Λεγεωνάριων, με αποτέλεσμα το θάνατο 29 συνέδρων...


Περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.


Nexura - Νέο Κλιματιστικό Δαπέδου

Video Παρουσίασης, δείτε εδώ.


Φωτοκαταλυτικός καθαριστής αέρα

Περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.


Φροντίδα Για το περιβάλλον

Τα συστήματα κλιματισμού βελτιώνουν σημαντικά το περιβάλλον των εσωτερικών χώρων, δημιουργόντας βέλτιστες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.. Περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.


H ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΑΣ
clima-promo