ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΛΕΒΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ DAIKIN ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του φυσικού αερίου από το 1998 προσφέροντας λύσεις ολοκληρωμένων εφαρμογών για οικιακή και επαγγελματική χρήση.


Η εταιρεία μας κατόπιν επίσκεψης στον χώρο σας , σας προσφέρει μία πλήρη τεχνική και οικονομική μελέτη εξασφαλίζοντας πάντοτε την οικονομική και αποδοτική λύση για τον πελάτη.


Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την επίσκεψη στον χώρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση ώστε να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση και κατόπιν την εξ΄ολοκλήρου εγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων και της υπόλοιπης εγκατάστασης φυσικού αερίου.


Τέλος το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την συντήρηση της κατασκευής έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της.


Φυσικό Αέριο & Περιβάλλον

Τα οφέλη του φυσικού αερίου δεν περιορίζονται μόνο στον τελικό καταναλωτή, αλλά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, καθώς το φυσικό αέριο είναι μια μορφή ενέργειας φιλική προς το περιβάλλον.


Επιλέγοντας φυσικό αέριο έναντι των υπόλοιπων συμβατικών καυσίμων, επωφελούμαστε από το χαμηλό κόστος , αλλά συγχρόνως προστατεύουμε και το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε, καθώς παράγει τους χαμηλότερους ρύπους σε σχέση με άλλα καύσιμα.


Με σεβασμό στον πελάτη,

Δημήτρης Σάλτας

Πιστοποιημένος αδειούχος εργοδηγός ψυκτικός

Κατά κατηγορία Ι για την χρήση και διαχείριση των

φθοριούχων αερίων θερμοκηπίου

ΕΡΓΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Πάτησε παρακάτω για επιπλέον πληροφορίες.

air-promo