Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία “ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΑΣ “ , ιδρύθηκε το 1979 και ασχολείται αποκλειστικά με τις εφαρμογές κλιματισμού.


Η αξιοπιστία , τα υψηλά πρότυπα , η απαίτηση για προσφερόμενη ποιότητα εργασίας , καθώς και οι υψηλοί στόχοι της εταιρείας , οδήγησαν στην συνεργασία με την DAIKIN ΙNDUSTRIES L.T.D. και DAIKIN EUROPE N.V.


Η DAIKIN ασχολείται από το 1923 αποκλειστικά και μόνο με τον κλιματισμό, προσφέροντας διαρκώς στη διεθνή αγορά πρωτοποριακά συστήματα κλιματισμού υψηλής ποιότητας και κορυφαίας τεχνολογίας ,τα οποία έτυχαν καθολικής αναγνώρισης από Αμερική και Ευρώπη με αντίστοιχα πιστοποιητικά ποιότητας.


Η εταιρεία “ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΑΣ “ είναι ένας από τους έμπειρους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της DAIKIN στη Θεσσαλονίκη . Με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Σάλτα , πτυχιούχο εργοδηγό ψυκτικό , με πολυετή πείρα στο χώρο του κλιματισμού. Με επισκέψεις σε εργοστάσια DAIKIN Βέλγιο – Τσεχία –Ιταλία – Ιαπωνία –Ταϋλάνδη -Κίνα – Honeywell Γερμανία – Bosch Γερμανία – Σαφωτώ Γαλλία.


Η εταιρεία “ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΑΣ “ διαθέτει πλήρως οργανωμένα τεχνικά συνεργεία με σημαντική εμπειρία σε ευρείας κλίμακας έργα κλιματισμού. Από τις πλέον απλές εγκαταστάσεις στον τομέα του αυτόνομου κλιματισμού χώρων όπως ,οικίες , γραφεία κλπ, έως και τις πλέον ιδιόμορφες και απαιτητικές, στον τομέα του κεντρικού κλιματισμού όπως, κτίρια ,καταστήματα, ξενοδοχεία, εκθέσεις, βιομηχανίες κλπ., στην εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού και την διάθεση και εγκατάσταση ηλεκτροστατικών φίλτρων και αεροκουρτίνων .


Με την συνεχή παρακολούθηση της καλής λειτουργίας του κλιματιστικού μηχανήματος, διαθέτοντας πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών και συνεργεία εξοπλισμένα με τεχνολογικό υλικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, η εταιρεία « ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΑΣ « εγγυάται τη συνεχή και άψογη λειτουργία του κλιματιστικού σας μηχανήματος.


Με στόχο την αναζήτηση της απόλυτης ποιότητας , τον σεβασμό στο χώρο , την εμπειρία , την εξειδίκευση , τον σχολαστικό σχεδιασμό των εγκαταστάσεων , την σοβαρή αντιμετώπιση του πελάτη και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση , φιλοδοξεί η εταιρεία “ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΑΣ “ να αποκτήσει

“ πιο πολλούς ευχαριστημένους πελάτες “.


Η εταιρεία από τον Μάρτιο του 2009 στεγάζεται σε νέο ιδιόκτητο χώρο , έκθεση , γραφεία – αποθήκη .


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ <<ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ >>

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή τεχνική συμβουλή , μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία και στα τηλέφωνα 2310 – 455148 , 2310- 455800

Με σεβασμό στον πελάτη,

Δημήτρης Σάλτας

Πιστοποιημένος αδειούχος εργοδηγός ψυκτικός

Κατά κατηγορία Ι για την χρήση και διαχείριση των

φθοριούχων αερίων θερμοκηπίου

H ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΑΣ